Szűrők, Csövek és amit tudni érdemes rólunk

Gépi fúrás 50 mm-es csőátmérőtől , 110 mm-es csőátmérőig.Kútfúró gép amivel dolgozunk. 230 Voltról üzemel és vízöblítéses technológiával dolgozik. Kiskapun is befér a telekre, mert teljesen szétszerelhető.


Amennyiben megvan a szivattyúja , díjmentesen beszereljük, akár amikor elkészült a kút, akár egy későbbi időpontban. Kérésére és előzetes igény megbeszélés szerint, akár meg is vesszük szivattyúját az összes tartozékaival együtt.


Vállaljuk még víznyelő kutak fúrását is. Olyan helyeken, ahol a talaj nagyon agyagos és nem képes elvezetni az esővizet , a háztetőről lezúduló vizet , érdemes víznyelőkutakat fúratni. Ha megáll a telken az esővíz és a talaj nem képes csak nagyon lassan elvezetni a vizet, oda érdemes víznyelő kutat fúrni. Általában 110 mm és 125 mm-es csőátmérővel dolgozunk, elsősorban Budapesten és környékén. Kialakítása ugyanolyan mint egy kútnak, csak a szűrője nagyobb réselésekkel van ellátva a jobb vízelvezetés érdekében. Van ahol minden ereszcsatornához készítenek egy víznyelőt, van ahol 2 csatornát összehoznak egy kútba, sokféle megoldás létezik.